



Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union

SUstainable developmeNT Smart Agriculture Capacity « SUNSpace »

Meeting

6th to 9th of December 2022 At

Bamboo Whisper Garden, Bangkok, Thailand Than Thip 3 Alley, Phlabphla, Wang Thonglang, Bangkok 10310, Thailand [Map: <u>https://maps.app.goo.gl/WwszrtKoK3RBDsb6A?g_st=ic</u>]



6 th of December 2022		
Time	Activity	
9:00 - 10h00	D5.2 Quality and risk management report – Zoltan - CUB	
10h – 11h	UWS_WP4_annex_c_achieved_results – Keshav, UWS CMU_WP3_annex_c_table_of_achieved_results, Dorn, CMU	
11:00 - 11:15	Coffee Break	
11h15 – 12h	RUB_WP2_annex_c_of_achieved_results, Ugyen, RUB ULL_WP5_annex_c_table_of_achieved_results, Aicha, ULL	
12:00 - 13:00	Lunch	
13h - 15h00	Technical report working session and Kpis table, Aicha, ULL	
15h30 - 16h30	Preparation of the workshop	

	7 th of December 2022, WORKSHOP		
Time	Activity		
8:30 - 9:00	Registration		
9:00 – 9:30 (30 min)	Opening Ceremony Welcome Remark by Mr.Chayaditt Hutanuwatra Project Overview by Prof. Yacine Ouzrout, Director of IUT., University Lumiere Lyon 2 Opening Remark by French Embassy [TBC] Ambassador's Remark by Project Partners' Embassy Photo-Op		
9:30 - 9:45 (15 min)	SUNSpACe Project Presentation Prof.Aicha Sekhari, SUNSpACe Project Coordinator		
9:45 - 11:15 (90 min)	Seminar on " Smart Farming: Economic Challenges for the Future " by "Sustainable Agriculture Market in Thailand" Mrs. Sanhajutha Chirathivat President, Earth Safe Foundation "Topic around Thailand Economic Development on Smart Farming" [TBC] Ministry of Agriculture and Cooperatives "Drone Technology for Smart Agriculture" Dr.Nopasit Chakpitak The President of Aeronautical Radio of Thailand Ltd. (AEROTHAI)		
11:00 - 11:30 (30 min)	Coffee Break and Smart Farming pilot's exhibition		
11:30 - 12:30 (60 min)	Seminar on " Smart Farming: Up-Skilling and Qualification " by "Thailand's Smart Farmer Qualification Model" [TBC] Thailand Professional Qualification Institute "EU Qualification Model: EFQM - VET" Prof.Claudine Gay Deputy Director of Institut Universitaire de Technologie Lumière, Université Lumière Lyon 2		
12:30 - 14:00 (90 min)	Networking Lunch		

8 th of December 2022		
Time	Activity	
9:00 – 10h30	Administrative meeting – Anne Sophie • Procedures & Deadlines • Financial statement	
10:30 - 11:00	Coffee Break and Smart Farming pilot's exhibition	
11:00 - 12:30	 Audit & certificate Good practices: questions & discussion 	
12:30 - 13:30	Lunch	
13:30 - 16:00	Administrative and Financial Working session	

9 th of December 2022		
Time	Activity	
9:00 - 10:30	Deliverables review WP2, UWS, Keshav	
10:30 - 11:00	Coffee break	
10:30 - 11:30	Deliverables review WP3, ULL, Aicha	
11:30 - 12:30	Deliverables review WP4, UWS, Ravi	
12:30 - 13:30	Lunch	
13:30 - 15h30	Sustainable session and workshop feedback	