



SUstainable developmeNT Smart Agriculture Capacity « SUNSpace »

SUSTAINABLE SMART FARMING WORKSHOP

Wednesday 7^{th} December 2022 from 9:00-14:00 At

Bamboo Whisper Garden, Bangkok, Thailand

Than Thip 3 Alley, Phlabphla, Wang Thonglang, Bangkok 10310, Thailand [Map: https://maps.app.goo.gl/WwszrtKoK3RBDsb6A?g st=ic]

<u>Agenda</u>



| Time | Activity |
|---------------------------|---|
| 8:30 - 9:00 | Registration |
| 9:00 – 9:30 (30 min) | Opening Ceremony Welcome Remark by Mr.Chayaditt Hutanuwatra Project Overview by Prof.Yacine Ouzrout, Director of IUT., University Lumiere Lyon 2 Opening Remark by French Embassy [TBC] Ambassador's Remark by Project Partners' Embassy Photo-Op |
| 9:30 - 9:45 (15 min) | SUNSpACe Project Presentation Prof.Aicha Sekhari, SUNSpACe Project Coordinator |
| 9:45 - 11:15 (90 min) | Seminar on "Smart Farming: Economic Challenges for the Future" by "Sustainable Agriculture Market in Thailand" Mrs. Sanhajutha Chirathivat President, Earth Safe Foundation "Topic around Thailand Economic Development on Smart Farming" [TBC] Ministry of Agriculture and Cooperatives "Drone Technology for Smart Agriculture" Dr.Nopasit Chakpitak The President of Aeronautical Radio of Thailand Ltd. (AEROTHAI) |
| 11:00 - 11:30 (30 min) | Coffee Break and Smart Farming pilot's exhibition |
| 11:30 - 12:30 (60 min) | Seminar on "Smart Farming: Up-Skilling and Qualification" by "Thailand's Smart Farmer Qualification Model" [TBC] Thailand Professional Qualification Institute "EU Qualification Model: EFQM - VET" Prof.Claudine Gay Deputy Director of Institut Universitaire de Technologie Lumière, Université Lumière Lyon 2 |
| 12:30 - 14:00 (90 min) | Networking Lunch |